Nationale Onderwijsgids Montfoort

NOG Wie we zijn

De Nationale Onderwijsgids is dé website voor lerend en docerend Nederland. Wij zijn het enige platform dat alle onderwijs (gerelateerde) onderwerpen onder één dak biedt. Ben je op zoek naar nieuws op het gebied van bijvoorbeeld kinderopvang, basisonderwijs of universiteiten? Lees je graag opiniestukken? Of ben je op zoek naar een uitdagende baan in het onderwijs? Je vindt het allemaal hier op de Nationale Onderwijsgids. 
 
Dagelijks plaatsen wij het actuele onderwijsnieuws en houdt onze redactie je op de hoogte van de grote en kleinere ontwikkelingen in onderwijsland. Op de voorpagina vind je al het belangrijke onderwijsnieuws en via de secties lees je het specifieke nieuws over bijvoorbeeld kinderopvang, speciaal onderwijs of mbo.
 
Docenten zijn hier ook aan het goede adres. Zo bieden we lesmateriaal en geven we informatie over cao-onderhandelingen, aanbiedingen, congressen en andere wetenswaardigheden. 
 
We vinden het ook belangrijk om een platform voor opinie te bieden. Er zijn daarom verschillende bloggers aangesloten bij de Onderwijsgids die hun visie over het onderwijs met de lezer delen. Daarnaast interviewen we maandelijks een toonaangevende beleidsmaker over een op dat moment actueel onderwerp. Wil je hieraan bijdragen? Neem dan contact met ons op via nieuws@nationaleonderwijsgids.nl.
 
Naast het onderwijsnieuws bevat onze website een onderwijsagenda, een uitgebreide database met onderwijsinstellingen, widgets voor lesmateriaal en studies en onderwijsvideo's. Trots zijn we onze vacaturegids met daarin de meeste onderwijsvacatures van Nederland.
 
Al onze berichten verspreiden we ook via Social Media, waarop we zeer actief zijn. Zo hebben we met meer dan 100.000 het grootste aantal actieve volgers in het onderwijs op Twitter. Ook vinden we het leuk om ons gezicht te laten zien en stonden we bijvoorbeeld op de laatste edities van de Nationale Onderwijstentoonstelling.

  
 

Ons bedrijf
Martini Online BV is de nog jonge uitgever achter de Nationale Onderwijsgids. Met een klein team zetten we ons elke dag in om het beste uit onszelf en de website te halen. We investeren graag in mensen en hebben ons aangesloten bij MVO Nederland. Het maatschappelijk ondernemen komt bij ons bijvoorbeeld tot uiting in het aanbieden van werktrajecten voor mbo- en hbo-studenten de kans om ervaring op te doen in de praktijk via verschillende stageplekken en afstudeertrajecten. Wil je hier meer over weten of ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek of afstudeeronderzoek? Neem dan contact met ons op via info@martini-online.nl.